Bestellen en retourneren

 

Bestellen en retourneren

Bestelling met betaling via PayPal:

Zodra een bestelling is geplaatst en betaald met PayPal, zul je een e-mail ontvangen met een bestel en betaalbevestiging. De bestelling zal uiterlijk de volgende dag verwerkt worden en opgestuurd via PostNL. Daarvan zal een e-mail verstuurd worden die aangeeft dat de bestelling is verzonden.

Bestelling met directe bankoverschrijving:

Zodra een bestelling is geplaatst en er gekozen is voor directe bankoverschrijving, zul je een e-mail ontvangen met daarop de betaalinformatie. Als wij de betaling hebben ontvangen, zal de bestelling uiterlijk de dag erna verwerkt worden en opgestuurd via PostNL. Daarvan zal een e-mail verstuurd worden die aangeeft dat de bestelling is verzonden.

Levertijd:

Bestellingen binnen de Europese Unie worden binnen 5 werkdagen na betaling bezorgd. De levertijd voor bestellingen buiten de Europese Unie zal worden bepaald nadat de bestelling is betaald en is afhankelijk van het land waar de bestelling wordt bezorgd. In dat geval ontvangt u een e-mail met leveringsdetails op het moment dat het pakket is verzonden.

Bestelling niet ontvangen:

Indien de bestelling na 5 werkdagen nog niet afgeleverd is, neem dan contact op via e-mail adres info@search4vintage.com. Wij zullen je dan zo snel mogelijk informeren over de levering.

Bestelling wijzigen:

Zodra een bestelling is geplaatst, kan deze niet meer gewijzigd worden.

Bestelling annuleren:

Wel kun je, voordat er betaald is via directe bankoverschrijving, de bestelling annuleren door een e-mail te zenden naar info@search4vintage.com waarin je aangeeft dat je van de bestelling afziet. Geef daarbij wel je naam en het bestelnummer door. Wij zullen de bestelling dan verwijderen.

Bestelling retourneren:

Mocht je al betaald hebben en de bestelling alsnog willen annuleren, dan kun je het product retour sturen binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag dat je de bestelling ontvangen hebt.
Zodra wij de producten retour hebben ontvangen en in goede staat, zal het aankoopbedrag, inclusief de door jouw betaalde bezorgkosten voor levering door ons, op je bankrekening teruggestort worden binnen 5 werkdagen.
De verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor jouw rekening.

Mocht je een deel van de aangekochte producten retour sturen binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, dan zullen wij de kosten van het retour gezonden product verrekenen. Echter zonder teruggaaf van de bezorgkosten voor levering door ons. Ook in dit geval zijn de bezorgkosten voor het retour zenden voor jouw rekening.

Het retouradres is:

SEARCH4VINTAGE
Timmermansweg 89
5813 AM  Ysselsteyn
Nederland