Algemene voorwaarden

 

Algemene voorwaarden

(art.1) Algemene bepaling

Alle details van zakelijke voorwaarden, prijzen en beschrijvingen van artikelen die te koop worden aangeboden in deze winkel zijn actueel, onderhevig aan verandering zonder voorafgaande kennisgeving & vervanging van eerder geadverteerde gegevens.

 

(art.2) Garantie

Alle artikelen geadverteerd op deze website zijn van originele oorsprong tenzij anders vermeld. Artikelen zijn nieuw (ongebruikt) of gebruikt in goede staat.

SEARCH4VINTAGE biedt een niet-goed-geld-terug garantie op alle geleverde goederen, met inachtneming van de hieronder vermelde voorwaarden.

(lid 1) Als u niet tevreden bent met het gekochte artikel, dient u binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen per e-mail contact op te nemen met SEARCH4VINTAGE (info@search4vintage.com).
(lid 2) Het bestelde kan dan worden teruggestuurd, op voorwaarde dat het in de staat is zoals verzonden, tegen een volledige terugbetaling van de aankoopprijs inclusief de door u betaalde verzendkosten. Als een artikel binnen 14 dagen na ontvangst door u niet bij SEARCH4VINTAGE is aangemeld voor retour levering, wordt het als verkocht beschouwd.
(lid 3) Dit teruggave aanbod is niet van toepassing op goederen die foutief zijn aangeschaft, noch op goederen die zijn beschadigd, gedemonteerd of gemanipuleerd na aankoop.
(lid 4) SEARCH4VINTAGE kan niet garanderen dat kleding, schoenen of hoofddeksels de juiste pasvorm hebben, noch dat ze geschikt zijn om te worden gedragen.
(lid 5) De verantwoordelijkheid ligt bij de klant om ervoor te zorgen dat alle bestelde goederen in het land waar bezorgd wordt, mogen worden geïmporteerd.
(lid 6) Alle geretourneerde artikelen die via Paypal zijn betaald, worden terugbetaald via PayPal. Geretourneerde artikelen die via directe bankoverschrijving betaald zijn worden via een direct bankoverschrijving terugbetaald.
(lid 7) Terugbetaling zal plaatsvinden binnen 5 werkdagen na retour ontvangst van de artikelen door SEARCH4VINTAGE.

 

(art.3) Erkenning en acceptatie van bestellingen

(lid 1) Er is geen koopovereenkomst tussen u en SEARCH4VINTAGE totdat de volledige betaling van u is ontvangen en SEARCH4VINTAGE de bestelde producten heeft verzonden. De bevestigingsmail die u ontvangt na uw bestelling geldt daarom niet automatisch als geaccepteerd. U kunt ook een betalingsbevestigingse-mail ontvangen van Paypal, dit betekent wederom geen automatische aanvaarding van die bestelling door SEARCH4VINTAGE.
(lid 2) Mocht SEARCH4VINTAGE, om welke reden dan ook, beslissen om uw bestelling niet te accepteren, dan zult u hierover binnen 5 werkdagen geïnformeerd en worden de betaalde bedragen voor de betreffende bestelling terugbetaald, inclusief eventuele verzendkosten. De terugbetaling zal binnen 5 werkdagen na aankondiging van het niet accepteren van uw order, plaats vinden.

 

(art.4) Levering van de goederen

(lid 1) SEARCH4VINTAGE zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en bij de uitvoering van bestellingen van producten.
(lid 2) Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt.
(lid 3) SEARCH4VINTAGE zal geaccepteerde bestellingen met bekwame spoed doch uiterlijk binnen 5 dagen uitvoeren, tenzij een andere leveringstermijn is overeengekomen.
(lid 4) Indien de bezorging vertraging ondervindt, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 5 werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
(lid 5) Indien de bezorging niet dan wel slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd, ontvangt de consument hiervan uiterlijk 5 werkdagen nadat hij de bestelling geplaatst heeft bericht. De consument heeft in dat geval het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden.
(lid 6) Na ontbinding conform lid 4.4 en 4.5 zal de ondernemer het bedrag dat de consument heeft betaald binnen 5 werkdagen terugbetalen.

 

(art.5) Voorbehoud met betrekking tot goud, zilver en brons

De uitdrukkingen ‘Goud’, ‘Zilver’ of ‘Brons’ hebben betrekking op de rang van de onderscheiding of het uiterlijk of de bekledingsafwerking van metalen voorwerpen en impliceert geen vast metaalgehalte van deze beschrijving tenzij anders aangegeven.

 

(art.6) Beschikbaarheid van goederen

De webshop is ontworpen om alleen artikelen weer te geven die nog steeds te koop zijn, maar het is nog steeds mogelijk dat een artikel tijdens uw bezoek aan de website uitverkocht is.  In het onwaarschijnlijke geval dat een artikel is uitverkocht tegen de tijd dat u uw bestelling plaatst, zal SEARCH4VINTAGE u hiervan per e-mail op de hoogte stellen. Door u betaalde kosten zullen volledige geretourneerd worden, zoals weergegeven in artikel 3.2.

 

(art.7) Verzendkosten

Alle bestellingen zijn onderhevig aan bezorg-, verpakkings- en administratiekosten. De juiste kosten voor verzending binnen Nederland, de Europese Unie en buiten de Europese Unie worden automatisch berekend via het bestelmandje bestelsysteem en onze normale verzendmethode. Verzendkosten zijn tegen vaste tarieven per geografische locatie, bijvoorbeeld Nederland, de Europese Unie en buiten de Europese Unie.

 

(art.8) Verzekering

SEARCH4VINTAGE zal zorgdragen voor het op de juiste wijze verpakken en aanbieden van de artikelen aan de vervoerder.

U zult per e-mail geïnformeerd worden over de datum van verzending, de vervoerder, de vervoerswijze en de verwachte aankomst.

Het risico van verlies of beschadiging van de artikelen bij transport ligt echter bij de koper.

 

(art.9) Betaling

Betalingen kunnen online plaats vinden via uw Paypal rekening of via Paypal creditcard optie of door middel van direct bankoverschrijving naar het rekeningnummer van SEARCH4VINTAGE:

SEARCH4VINTAGE

Ten name van: H.P.W.G. Linders

Bank: ASNBANK

IBAN: NL81 ASNB 0706 7729 38

BIC/Swift code: ASNBNL21

 

(art.10) Auteursrechten

Alle foto’s op de website zijn het eigendom van SEARCH4VINTAGE en mogen niet worden gereproduceerd zonder voorafgaande toestemming door SEARCH4VINTAGE.

 

Elektronische Disclaimer

Vanwege de complexiteit van de elektronische wereld met betrekking tot deze webshop, behoudt SEARCH4VINTAGE zich het recht voor om een ​​bestelling te weigeren als er een elektronische fout is opgetreden in de beschrijving of prijs van een specifiek artikel.